Workshop aanbod

Workshop aanbod 2022

Tijdens de zomerstop in juli & augustus organiseren we een aantal super leuke activiteiten die natuurlijk ook toegankelijk zijn voor mensen die (nog) geen lid zijn van Jes! Dance Center. 

 

Wil je een plaatsje reserveren en zeker zijn dat je kan deelnemen aan 1 van onderstaande activiteiten?

Meld je dan snel aan (zie onderaan deze pagina). 

 

Let op! de zomeractiviteiten gaan alleen door o.v.b. van voldoende aanmeldingen.

 


Workshop TIKTOK dans (6-12 jaar)

Maandag 29 augustus 2022

14.00-16.00 uur

 

Voor wie? Voor kinderen van 6-12 jaar,

met en zonder danservaring.

 

Inschrijving sluit op 15 augustus.

 

Tijdens deze workshop leer je van juf Iris, gediplomeerd dansdocente , een aantal super leuke TIKTOK dansen aan.

 

Ook leer je hoe je zelf, alleen of samen met een aantal andere kinderen, een TIKTOK dans kunt maken. En we helpen je bij het filmen hiervan. 

 

Heb jij je TIKTOK debuut al lang gemaakt? En ben jij klaar voor veel meer likes? Of ben je juist nog helemaal nieuw en heb je geen idee hoe dit in zijn werk gaat? 

 

Doe dan lekker mee, want het beloofd een gezellige middag vol dans plezier te worden.

Juf Iris heeft er alvast super veel zin in !

 Zomerworkshops voor 12 jaar en ouder

De zomer workshops worden gegeven door verschillende inspirerende dansers/docenten, steeds binnen een ander thema en/of dansstijl. De workshops zijn goed te volgen voor zowel beginnende als ervaren dansers (All levels!) van 12 jaar en ouder.

  

Vol=vol, dus meld je snel aan!

Workshop Repertoire

Maandag 18 juli 2022

19.00-21.00 uur

Docent: Dario Tortorelli

 

Dario Tortorelli volgde zijn dans opleidingen overwegend gericht op klassiek ballet en contemporary dans, in Florence en Cannes. Daarna danste hij in choreografieën van onder andere Jaakko Toivonen, Lucinda Childs en Ann van den Broek. Ook ging hij aan de slag bij diverse dansgezelschappen waaronder Ballet de L’Opera de Nice, Introdans en Conny Janssen Danst. 

 

Inmiddels is Dario al meer dan 10 jaar werkzaam als choreograaf, en choreografeerde hij voor o.a. Conny Janssen Danst.

Maar ook zijn cv als docent is jaloersmakend.

Dario gaf les bij Scapino Ballet Rotterdam, Cullberg Ballet (Stockholm), Company Thor (Brussels), Project Sally (Maastricht), ConnyJanssenDanst (Rotterdam), HONG KONG international Summer Dance School, CODARTS university for the arts (Rotterdam), Artez (Arnhem), Fontys bachelor in choreography (Tilburg) en Theaterschool (Amsterdam).

 

Dario is 1 van de meeste inspirerende (klassiek ballet) docenten waar juf Jesca ooit les van kreeg. En 1 van de meest bescheiden en attente choreografen waarmee ze ooit samenwerkte.

 

We zijn dan ook heel trots dat Dario naar Terneuzen komt voor deze workshop, waarin hij jullie laat kennismaken met zijn eigen werk.

Get ready to be inspired!

 

* Let op: deze workshop zal worden gegeven in de Engelse taal.

 

Workshop Salsa

Maandag 22 augustus 

20.30-22.00 uur

Docent: Max Heemskerk

 

Max Heemskerk loopt al bijna 20 jaar mee in de danswereld. Hij volgde vele lessen, cursussen en zelfs internationale congressen.

 

Uiteindelijk richte Max zijn eigen dansschool op:

"Salsa para dos". Ook was hij werkzaam als Zumba instructeur. Max geeft nog steeds elke dag les als zelfstandige, in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Maar hij heeft Inmiddels zijn focus verplaatst en zich toegelegd op het geven van Krav Maga en personal training. Speciaal voor Jes! Dance Center haalt hij zijn dansschoenen terug uit de kast om jullie te verassen met zijn salsa moves. Dat die zeker nog niet roestig zijn geworden kon je vorig jaar al zien in de dansfilm van Liselotte (companylid JDC) waarin hij als figurant meedanste.

Deze workshop zal goed te volgen zijn voor verschillende niveau's en er zal alleen, maar natuurlijk ook samen, gedanst gaan worden.

 

Ben jij klaar om les te krijgen van een super enthousiaste (Jes!) en energieke docent ? En ben je klaar voor een workshop die je in zomerse vakantiestemming zal brengen? 

 

Schrijf je dan nu in voor de workshop Salsa !

 

Workshop High Heels

Maandag 29 augustus 2022

19.30-21.00 uur

Docente: Maxime Dehaeze

 

Maxime Dehaeze volgde haar vooropleiding bij de Dance Factory. Waarna ze lessen volgde in België maar ook in bijvoorbeeld New York en Los Angeles.

 

Op haar 18e danste Maxime al mee in

"Ne me quitte pas" van Isabelle Beernaert onder andere bekend van So you think you can dance. En sindsdien is Maxime werkzaam als professioneel danseres, docente en choreografe. 

 

Sinds een tijdje is ze ook nog eens artistiek leidster van Allegro Dance company een dansgezelschap gevestigd in Gent.

 

De laatste jaren heeft Maxime zich met veel plezier verdiept in het dansen op hakken, High Heels. Wees voorbereid op een uitdagende les waarin je zelfvertrouwen een boost krijgt. 

 

 Inschrijving zomeraanbod 2022

Wil jij je inschrijven voor bovenstaand aanbod.

Selecteer dan hieronder de workshop(s) naar keuze en meld je aan!

Ben jij lid van Jes! Dance Center selecteer hieronder dan het kortingstarief. 

€ 20,00