Lesaanbod voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar

Wil jij ook lid worden van Jes! Dance Center. Dat kan!

Kijk op de pagina Lesaanbod & inschrijving en volg het stappenplan, heb je stap 1 afgerond.

Selecteer dan vervolgens hieronder de les of lessen die je wilt volgen, voeg ze toe aan het winkelmandje, klik op bestellen en volg de instructies.

 

Voor alle onderstaande inschrijvingen geldt dat je je inschrijft voor een volledig seizoen, september 2021 tot en met juni 2021. 

* 1e betaaltermijn, september t/m januari

* 2e betaaltermijn, februari t/m juni

Met uitzondering van inschrijvingen die plaatsvinden in de eerste 2 weken van februari 2022 (proeflesweek), je schrijft je dan enkel in voor de tweede termijn.

 

Peuter/kleuterdans

Voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar

Tijdens deze lessen voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar ligt de nadruk op het spelenderwijs en op een fantasierijke manier kennismaken met verschillende dansstijlen en danstechnieken. De klassieke ballettechniek vormt hierbij de basis, maar ook improvisatie, spel, niet-westerse dans, moderne dans en jazzdans komen hierbij veelvuldig aan bod. Ook kunnen de danslessen invloeden en onderdelen bevatten vanuit andere dansstijlen en culturen. De lessen vormen de basis voor het op latere leeftijd volgen van alle overige lessen die we in de dansschool aanbieden.


Klassiek/modern

Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar

Tijdens de klassiek/moderne danslessen worden kinderen van 6 tot en met 12 jaar voorbereid voor klassieke of moderne lessen. Kinderen leren volgens onze methode die past bij hun leeftijd en niveau de basistechnieken van verschillende klassieke en moderne balletstijlen.

NIEUW! Boysclass

Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar

Voor jongens van 4 tot en met 9 jaar die graag samen met andere jongens willen dansen is er de boysclass. Tijdens de les trainen we op verschillende danstechnieken waaronder floorwork en breakdance, maken we kennis met verschillende stijlen waaronder hiphop, en wordt de basis gelegd voor het volgen van lessen binnen verschillende dansvormen.

We focussen ons tijdens deze fysiek pittige les op de belevingswereld, bewegingsenergie en fysieke mogelijkheden van de jongens.

Maar meisjes zijn ook welkom ;) 

Kidsdance

Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar

Tijdens de kidsdance lessen worden kinderen van 6 tot en met 12 jaar voorbereid voor jazz dance mix lessen. Kinderen leren tijdens deze lessen de basistechnieken van verschillende jazzdans stijlen en komen daarnaast in aanraking met invloeden en onderdelen vanuit andere dansstijlen en dansculturen zoals vanuit de hiphop, musicaldans, vintage jazz (shuffle), swing, salsa, afrikaanse dans en meer.Inschrijving

Wil jij ook lid worden van Jes! Dance Center ? Dat kan weer vanaf augustus 2022!

Meer informatie volgt z.s.m.