Zomeraanbod 2021

Tijdens de zomerstop in juli & augustus organiseren we een aantal super leuke activiteiten die natuurlijk ook toegankelijk zijn voor mensen die (nog) geen lid zijn van Jes! Dance Center. 

 

Wil je een plaatsje reserveren en zeker zijn dat je kan deelnemen aan 1 van onderstaande activiteiten?

Meld je hieronder aan dan schrijven wij je, indien er nog plaats is, in voor de activiteit naar keuze en ontvang je z.s.m. meer informatie!  

 

Let op! I.v.m. de corona maatregelen zijn de beschikbare plaatsen beperkt.

De activiteiten vinden alleen plaats bij voldoende aanmeldingen en wanneer de dan geldende coronamaatregelen dit toelaten. Moet de activiteit worden afgelast dan ontvang je je betaling (-€5,- administratiekosten voor meerdaagse activiteiten, -€2,- administratiekosten voor workshops) retour.

 

Workshop 3-daagse

26,27 & 28 juli 2021

 

Voor kinderen van 6-12 jaar organiseren we een workshop 3-daagse waarin we ons onderdompelen in de wereld van

"het theater".

 

De kinderen krijgen zeer diverse workshops aangeboden door diverse professional. Zo maken ze op een speelse manier kennen met o.a. dans, musical, kostuums maken, theater & spel. Ook is er een workshop theater make-up & kapsels maken, zodat de kinderen aan het einde van de 3-daagse op een coronaproof podium op hun mooist kunnen stralen!

 

Dagelijks programma van

9.00-15.30 uur. 

Opvang is mogelijk vanaf 08.30 uur en op maandag en dinsdag tot 16.00 uur. 

  

 

Inschrijving gesloten.

 

 

Dans 2-daagse

29 & 30 juli 2021

 

Voor jongeren van 12-27 jaar organiseren we een dans 2-daagse vol dans, dans en nog meer dans..

 

Houd jij van dansen ? Ben je tussen de 12-27 jaar en vind je het leuk om, samen met leeftijdgenoten dansles te krijgen van inspirerende en professionele docenten ? 

Dan is onze dans 2-daagse echt iets voor jou!

 

Moderne dans door Antje, studente aan Codarts dansacademie, dansdocente bij diverse dansscholen en danseres bij o.a. Elements.

 

Jazz dans. Meer informatie volgt.

 

Hiphop door Lieze, mede oprichtster van dansschool Made2Move, voormalig artistiek leidster van de hiphop afdeling van dansschool Il Cigno Gent. Onder haar leiding behaalde hiphopcrew Shockwave zilver op het WK street dance!

 

Inschrijving gesloten.

 

 

 

 

Zomer workshops

Diverse data

 

De zomer workshops worden gegeven door verschillende inspirerende dansers/docenten, steeds binnen een ander thema en/of dansstijl. En zijn goed te volgen voor beginnende en ervaren dansers (All levels!) van 12 jaar en ouder.

 

Inschrijving sluit 1 week voordat de betreffende workshop plaatsvind.

 

Maandag 19 juli,17.30-19.30u 

How to take care of your ballerina hair?

-12jaar alleen onder begeleiding.

Hoe maak je een balletknot? Of jou gedroomde danskapsel? 

Hoe voorkom je haaruitval en zorg je ervoor dat je haar gezond blijft? Je leert het allemaal in deze workshop verzorgd door de professionele kappers en haarverzorgers van Kapsalon Buijze. #supportyourlocals

 

Maandag 2 augustus,19.30-21.00u

Ierse dans

Al vanaf jonge leeftijd werd Tamara Rutten gegrepen door de opzwepende Ierse melodieën en het ingewikkelde voetenwerk in shows als Riverdance en Lord of the Dance, en later mocht ze als Ierse danser zelf het podium op. In deze workshop gaan we eerst aan de slag met de basis. Later wordt dit samen gebracht in een super leuke choreografie op traditionele Ierse muziek, zoals deze wereldwijd op wedstrijden gedanst wordt. Daarna werken we aan een choreografie die op het podium gedanst zou kunnen worden en die je misschien wel van shows kent. Gegarandeerd een avondje vol danstechniek en plezier !

 

Maandag 9 augustus,19.30-21.00u

Urban Contemporary 

Na studies aan de kunsthumaniora in Brugge en Codarts hogeschool voor de kunsten in Rotterdam gaf Matthew Decuyper les in diverse scholen en academies in Nederland en België. Als danser danste hij o.a. in choreografieën van Jan Martens en Emma Evelyn, voor bijvoorbeeld Scapino Ballet Rotterdam en dansmakers Amsterdam. 

 

Met zijn uitgebreide ervaring in zowel de urban als moderne dans wereld creëerde Matthew een geheel eigen stijl. Zijn choreografieën werden daardoor al geselecteerd voor festivals in Duitsland, België en de Dutch design week in Eindhoven!

 

Kortom zo tof dat het niet te omschrijven is in woorden. Gewoon zelf gaan ervaren dus ;) 

 

Inschrijving sluit 1 week voordat de betreffende workshop plaatsvind.

Meer informatie over de kosten en inschrijving vind je hieronder.