Danslessen, workshops, voorstellingen en meer...

Naast de reguliere danslessen verzorgt Jes! Dance Center ook andere dansactiviteiten en evenementen.

 

Workshops

Jes! Dance Center verzorgt workshops in uiteenlopende dansstijlen, zowel in onze eigen studio als op locatie, voor veel verschillende doelgroepen. 

 

Eigenaresse en docente Jesca Donken gaf reeds les aan mensen met en zonder beperkingen in de leeftijd van 3 tot en met 101 jaar, binnen heel veel verschillende organisaties en op uiteenlopende locaties. Aan mensen zonder danservaring, vergevorderde dansers en alle niveaus daar tussenin. 

 

Lijkt het u of uw organisatie leuk om in beweging te komen en samen met onze docenten een dansje te wagen?

 

Boek dan nu een workshop !

 

Voorstellingen

De dansers van Jes! Dance Center verzorgen optredens en voorstellingen.

Naast de amateur dansers van Jes! Dance Center, biedt onze dansschool ook de mogelijkheid tot het boeken van professionele dansers voor een optreden of voorstelling. 

 

Lijkt het u leuk om de dansers van Jes! Dance Center te verwelkomen en te laten optreden tijdens uw evenement, voorstelling of …?

 

Neem dan contact met ons op.

NIEUWS

Lesaanbod zomer 2020

Tijdens de zomerstop in juli & augustus organiseren we een aantal zomerdans workshops die natuurlijk ook toegankelijk zijn voor mensen die (nog) geen lid zijn van Jes! Dance Center. De workshops worden gegeven door verschillende inspirerende externe dansers/docenten, steeds binnen een andere dansstijl. 

Voor kinderen tot en met 12 jaar:

- datum & tijd n.t.b, workshop Musical.

Voor 12 jaar en ouder:

- Maandag 27 juli, workshop Latin Fushion door Brandon Bos. 19.30-20.45 uur.

- Maandag 3 augustus, workshop Contemporary door Nicolas Vladyslav.19.30-21.00 uur.

- datum & tijd n.t.b., workshop Musical.

 

De kosten voor workshops tot en met 12 jaar bedragen €12,50, de kosten voor workshops voor 12 jaar en ouder bedragen €15,- per workshop (normaal €18,50= corona korting!) voor leden van JDC. Ben je geen lid maar wil je toch deelnemen aan 1 of meerdere workshops? Dat kan! In dat geval betaal je

€ 20,- per workshop (€15,- voor de workshops tot en met 12 jaar).

Inschrijven voor 1 van de workshops? Stuur een een e-mail met daarin je naam, telefoonnummer (en indien je lid bent bij JDC je lesnummer van afgelopen seizoen) en de naam/ datum van de workshop(s) waar je aan wilt deelnemen naar info@jesdancecenter.com. We nemen dan z.s.m. contact met je op. Meer informatie over de zomerworkshops is te vinden op onze Facebookpagina (zie evenementen).

 

Daarnaast bieden wij deze zomer de volgende extra lessen aan.

Voor kinderen tot en met 12 jaar:

- Dinsdagmiddag 21 juli, dansmix door Jesca Donken. Tijd is afhankelijk van de leeftijd in combinatie met het aantal aanmeldingen.

- Datum n.t.b. in augustus, dansmix door Jesca Donken. Tijd is afhankelijk van de leeftijd in combinatie met het aantal aanmeldingen.

Voor 12 jaar en ouder:

- Maandag 20 juli, dansmix door Jesca Donken. 19.30-21.00 uur.

- Datum n.t.b. in augustus, dansmix door Jesca Donken. 19.30-21.00 uur.

Leerlingen die lid waren van JDC gedurende seizoen 2019/2020 en die zich reeds hebben ingeschreven voor seizoen 2020/2021 kunnen deze workshop gratis volgen. Voor niet-leden bedragen de kosten €20,- (€12,50 voor de lessen tot en met 12 jaar).

Verlenging corona maatregelen

De overheid heeft gisteren de maatregelen rondom de uitbraak van het corona virus verlengd tot en met 28 april. Omdat dit bij ons in de meivakantie valt blijft JDC in ieder geval nog tot en met 3 mei gesloten. Tot die tijd biedt JDC voor haar leden een vervangend aangepast lesrooster aan via Zoom.

Vacature

Jes! Dance Center is per direct op zoek naar een enthousiaste allround dansdocent.

Voor de volgende lessen tijdens seizoen 2019/2020:

* woensdag 19.15-20.15, jazz dance mix 14+

* woensdag 20.15-21.15 uur jazz dance mix 18+

 

Voor seizoen 2020/2021 zijn we opzoek naar docenten voor diverse lessen o.a. klassiek ballet (spitzen), moderne dans, jazzdance mix en/of kleuterdanslessen voor leerlingen van 3,5 tot en met circa 70 jaar. Uren en dagen is overleg.

Meer informatie, vragen of interesse? stuur een email naar info@jesdancecenter.com

Creadansdag i.s.m. de Inspiratieveranda: AFGELAST!

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan in de meivakantie naar de CreaDansDag!

Een dag vol creatieve workshops en dans.

Datum: Dinsdag 21 april 2020, 08.30-16.00 uur

Locatie: Jes! Dance Center

Prijs: €35,- per dag. 

Aanmelden voor 15 april via info@jesdancecenter.com, of door het inleveren van de ingevulde flyer bij 1 van onze docenten.

 

AFGELAST!

Helaas hebben wij, i.v.m. de uitbraak van het corona virus, voor jullie en onze veiligheid, moeten besluiten om de CreaDansDag van dinsdag 21 april 2020 voorlopig NIET door te laten gaan. Wij stellen het als doel om, zodra dit weer verantwoord is en we voldoende tijd hebben gehad om de nieuwe datum van het event te promoten, de CreaDansDag alsnog te laten doorgaan.  Wij hopen jullie z.s.m. te kunnen laten weten op welke datum de CreaDansDag wel door kan gaan. Onze excuses voor het ongemak. 

Desiree Elzinga (de Inspiratieveranda) & Jesca Donken (Jes! Dance Center)

Leerlingen voorstelling " Een vliegende start" @  Scheldetheater Terneuzen!

Met de overname van Balletschool Lilianne Butler in 2018 maakte Jes! Dance Center een vliegende start.

Op 1 februari 2020 is de eerste voorstelling door de leerlingen te zien. 

Een spookachtig, spannend avontuur in de dansstijlen klassiek, modern, jazz en kidsdance.

1 februari 2020, 19.30 uur, Scheldetheater Terneuzen.

Wil je nog even nagenieten van de leerlingen voorstelling "Een vliegende start". 

Bestel dan de dvd (€15)  met foto's en film van de voorstelling door het sturen van een mailtje met daarin je naam en lesnummer naar info@jesdancecenter.com

Start van het nieuwe dansseizoen

Op maandag 2 september a.s. gaan de reguliere lessen van Jes! Dance Center weer van start.

Alle leerlingen van onze school ontvangen eind augustus een mail met alle informatie voor het nieuwe seizoen.

 

Ben je nog geen lid, maar lijkt het je wel leuk om dansles te volgen? Meld je dan nu aan via info@jesdancecenter.com.

Dan vertellen we je welke les bij jou past, en nodigen we je uit om langs te komen in onze studio voor een gratis proefles.

Tot snel!

 

Terugblik seizoen 2018/2019

Open dag 2018

 

Op 1 september werd JDC officieel geopend. Na de opening volgde een gezellige, actieve en geslaagde open dag!

 

In september vonden tevens enkele workshops plaats door externe docenten om de opening te vieren.

Diverse optredens en projecten

In september en oktober namen wij, samen met diverse andere zeeuwse dans- en balletscholen, deel aan het Danszfestival. Met optredens in 3 verschillende Zeeuwse theaters!

 

Op vrijdag 14 december verzorgden we, met een optreden in kerstsfeer,  de opening van de rolschaatsbaan, wintermarkt en kerstbaan in het centrum van Terneuzen.

Ook vonden er een aantal pilotprojecten plaats waarbij we kennis konden maken met 'dansvormen' die voorheen nog niet in de school werden geven zoals inclusiedans en dansworkout lessen.

Creadansdag 

 

Op 15 maart 2019, de dag dat veel scholen staakten, organiseerde Jes! Dance Center in samenwerking met Inspiratieveranda een CreaDansdag.

Een dag vol creatieve worksjops en dans voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

 

Opnames dansfilm

Op 11 mei 2019 namen we met de gehele school een dansfilm op in de omgeving van Terneuzen. Het was een frisse maar ontzettend gezellige dag! Het eindresultaat? Daar zijn wij ontzettend trots op. Je vind deze op onze home pagina.  

Optredens Company

 

De Company van Jes! Dance Center danste dit jaar op diverse podia. Ze traden op tijdens de Cultuurroute in Graauw, Pasar Sluiskil, Speelstad Terneuzen, Dorpsfeest Zaamslag en het Weekend van de AmateurKunst in  Hulst.

Zomerworkshops

Ook tijdens de zomerstop, in juli en augustus, kon er gedanst worden bij Jes! Dance Center. We organiseerden een aantal zomerworkshops die werden gegeven door externe dansers/docenten. Steeds binnen een andere dansstijl.

 

- Urban

door Lieve de Groeve

- Lyrical Jazz

door Jonas Veeckman

- Contemporary

door Davide Belotta

 

Heel divers, uitdagend en erg leuk.  Bedankt Lieze, Jonas en Davide!