Danslessen, workshops, voorstellingen en meer...

Naast de reguliere danslessen verzorgt Jes! Dance Center ook andere dansactiviteiten en evenementen.

 

Workshops

Jes! Dance Center verzorgt workshops in uiteenlopende dansstijlen, zowel in onze eigen studio als op locatie, voor veel verschillende doelgroepen. 

 

Eigenaresse en docente Jesca Donken gaf reeds les aan mensen met en zonder beperkingen in de leeftijd van 3 tot en met 101 jaar, binnen heel veel verschillende organisaties en op uiteenlopende locaties. Aan mensen zonder danservaring, vergevorderde dansers en alle niveaus daar tussenin. 

 

Lijkt het u of uw organisatie leuk om in beweging te komen en samen met onze docenten een dansje te wagen?

 

Boek dan nu een workshop !

 

Voorstellingen

De dansers van Jes! Dance Center verzorgen optredens en voorstellingen.

Naast de amateur dansers van Jes! Dance Center, biedt onze dansschool ook de mogelijkheid tot het boeken van professionele dansers voor een optreden of voorstelling. 

 

Lijkt het u leuk om de dansers van Jes! Dance Center te verwelkomen en te laten optreden tijdens uw evenement, voorstelling of …?

 

Neem dan contact met ons op.

NIEUWS

Zomer workshops

 

Ook tijdens de zomerstop, in juli & augustus wanneer er geen reguliere danslessen worden gegeven, willen we jullie graag de mogelijkheid bieden om te dansen. Daarom organiseren we een aantal zomerworkshops.

De workshops worden gegeven door verschillende inspirerende externe dansers/docenten, steeds binnen een andere dansstijl:

 

- 8 juli, Urban door Lieve de Groeve

- 22 juli, Lyrical Jazz door Jonas Veeckman

- 19 augustus, Contemporary door Davide Belotta

 

 

Optredens Jes! Dance Company

Enige tijd geleden zijn we gestart met een nieuwe groep voor zeer gemotiveerde leerlingen, Jes! Dance Company. Met deze groep werken we op een gevorderd niveau aan choreografie, met als doel om regelmatig op te treden op diverse podia. De choreografie is zo goed als af en de leerlingen kunnen haast niet wachten om deze te laten zien.

Kom jij ook kijken?


- Zondag 14 april, Cultuurroute Graauw
- Zaterdag 18 mei, Pasar Sluiskil (niet gratis toegankelijk)
- Vrijdag 31 mei, Speelstad Terneuzen

 

- Zaterdag 15 juni, Dorpsfeest Zaamslag
- Zondag 23 juni, WeekendAmateurKunst Hulst

CreaDansDag

Op 15 maart, de dag dat veel scholen staakten, organiseerde Jes! Dance Center in samenwerking met Inspiratieveranda een CreaDansdag.

Een dag vol creatieve worksjops en dans voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud.

Hieronder een sfeerimpressie van deze actieve, creatieve en gezellige dag !

 

 

Tweede project  Da(ns) kan ik start in januari 2019

In de maand november vond op dinsdagavonden het inclusiedansproject “Da(ns) kan ik!” plaats. Een project waarbij mensen van verschillende leeftijden en met verschillende (fysieke) mogelijkheden elkaar ontmoeten door middel van dans. Met een diverse groep deelnemers vonden er een aantal inspirerende en zeer gezellige lessen plaats. De lessen werden mede mogelijk gemaakt door Anja Vermast (SVRZ) en Petra de Pooter (Blauwe Hoeve).  Dit bleek een succesvolle samenwerking die vanaf januari 2019 wordt vervolgd met een nieuw project.

 

Data: Donderdag 17, 24 en 31 januari + 7 februari 2019 (4x een wekelijkse les)

Tijdstip: van 13.30-14.30u. 

Locatie: Jes! Dance Center, Van Steenbergenlaan 2, Terneuzen

 

Meer informatie of aanmelden? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een email naar info@jesdancecenter.com

Opening Winterfever Terneuzen

Op vrijdag 14 december verzorgen een aantal groepen van Jes! Dance Center een optreden in kerstsfeer.  Hiermee worden de rolschaatsbaan, wintermarkt en kerstbaan in het centrum van Terneuzen officieel geopend. 

 

Vrijdag 14 december, 17.00 uur, markt Terneuzen.

 

Deelname Danszfestival Zeeland

Stichting Dansz organiseert dit seizoen het Danszfestival Zeeland, een voorstelling waarin 6 balletscholen/groepen stukken uit hun repertoire laten zien. We vinden het erg leuk dat Stichting Dansz ook dansers van Jes! Dance Center heeft uitgenodigd om hieraan mee te doen.

En kijken er dan ook erg naar uit om hieraan deel te nemen. Reserveer snel een kaartje via lia@dansz.nl en kom onze dansers bewonderen.

 

* 29 september, Arsenaaltheater Vlissingen

*  7 oktober, Scheldetheater Terneuzen 

* 28 oktober, t' Beest Goes.

 

Workshops

In september 2018 opent Jes! Dance Center haar deuren en omdat we dit niet zomaar voorbij willen laten gaan organiseren we in de maand september diverse workshops. De workshops worden gegeven door verschillende inspirerende dansers en docenten. De kosten bedragen €18,50 per workshop voor leden van Jes! Dance Center. Ben je geen lid maar wil je toch deelnemen aan 1 of meerdere workshops in onze openingsmaand? Dat kan! In dat geval betaal je € 20,- per workshop.

 

Donderdag 6 september, 19.30-20.30 uur              Workshop Repertoire Scapino Ballet door Annemarie Labinjo- van der Meulen 

Vrijdag 14 september, 19.30-20.30 uur                   Workshop Funk door Kevin van der Kleij

Vrijdag 21 september, 19.30-21.00 uur                   Workshop African Contemporary door Jessie de Fouw

 

Open dag 2018

Op 1 september werd Jes! Dance Center officieel geopend door Charlotte, het nichtje van docente Jesca Donken.

Na de opening volgde een gezellige, actieve en geslaagde open dag!

Hieronder een sfeer impressie van deze bijzondere dag.